Tapahtumakalenteri

UUTTA NYT!

Resonanssi Ratkaisee- valmennus

Keho, tunteet ja analyyttinen ajattelu päätöksenteon tukena.

Su 8.3. Studio Manipura Salomonkatu 19, klo 10-16

katso lisää

Huom! seuraavat valmennukset: 4.4., 16.5. ja 13.6. Studio Manipura klo 10-16

Huom! 4.4. valmennus peruttu koronaviruksen takia.

 

 

Onko unelmasi oppia laulamaan? Entä tarvitsetko apua äänenkäytössä?Tarjoan laulutunteja, äänenhuoltoa ja ääniterapiaa arkisin joogakoulu Shantissa klo 13-16.3

 

2020

Tammikuu

Ääniryhmä       TÄYNNÄ!

16.1./ 30.1./ 13.2./ 27.2./12.3./ ja 26.3.  klo 18-20

Organic Spirit Lauttasaarentie 17.

Ryhmässä keskitytään äänen resonanssin kokemiseen. Äänen hoitavuus, äänenhuolto, ääni-impro sekä äänimeditaatio ovat myös teemoina. Ryhmässä on rento meininki eikä etukäteen tarvitse osata mitään. Ryhmä on suljettu. Kannattaa toimia nopeasti, jäljellä vielä 2 paikkaa. Sitovat ilmoittautumiset 15.12. mennessä. pia.skibdahl(at)kolumbus.fi   Hinta 210€.

 

Ääni ja keho

25.1.  klo 10-13.15

Helsingin aikuisopisto Annankatu 29 B

Ihmisäänellä on tutkitusti rentouttavia ja eheyttäviä ominaisuuksia. Kurssilla opitaan tuntemaan miten ääni resonoi kehossa. Opiskelemme yksinkertaisia ääniharjoitteita kehotietoisuuden ja läsnäolon lisäämiseksi. Lisäksi kurssilla tehdään hoitavia venyttelyjä kehon ja mielen rentouttamiseksi ja vapauttamiseksi. Mitään etukäteistaitoja ei edellytetä. Rento asu mukaan!

ilmoittaudu

 

Hoitava ääni 

29.2.  klo 10-13.15

Helsingin aikuisopisto Annankatu 29 B

Kurssilla ammennetaan voimaa jaksamiseen oman äänen avulla. Osallistuja tutustuu ei-suorittavaan tapaan tuottaa ääntä rentouttavasti ja terapeuttisesti. Kurssilla opitaan kokemuksellisesti äänen resonointia kehossa. Osallistuja oppii helppoja ja yksinkertaisia ääniharjoitteita oman hyvinvointinsa vaalimiseen arjessa. Kurssi sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneet äänen hoitavista ominaisuuksista. Mitään etukäteistaitoja ei edellytetä. Pukeudu mukavaan asuun.

ilmoittaudu

 

Äänenhuollon aakkoset

18.3.  klo 17-20.15

Helsingin Aikuisopisto Töölontullinkatu 8 luokka 206

Mitä ääneni kertoo minusta? Miten saan ääneni kestämään rasittumatta? Miten ilmaisen itseäni selkeästi ja vapaasti? Näihin kysymyksiin saat käytännön vastauksia. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoitteita: äänellisiä ja kehollisia. Kurssi sopii kaikille, jotka käyttävät paljon ääntään ja haluavat oppia huoltamaan sitä.

ilmoittaudu

 

Elokuu

17.-19.8.  klo 10-14.30

Gregoriaaninen laulu – löytöretki muinaisiin säveliin

Helsingin kesäyliopisto Diakonissalaitoksen kirkko

Lauletaan yksinkertaisia keskiaikaisia lauluja latinaksi ja suomeksi ja tutustutaan gregriaanisen laulun erityispiirteisiin: kehoresonanssiin, yläsävellauluun sekä muinaisiin asteikkoihin moodeihin. Gregoriaaninen laulu on hyvin kokonaisvaltaista: opetellaan tuntemaan äänen värähtelyä kehossa. Laulamme kirkkotilassa, jossa akustiikka kannattelee laulua ja tuo gregoriaanisen laulun kauneuden ja mystisyyden esille. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet äänen ja laulun mahdollisuuksista. Laulutaito ei ole välttämätön.

Hinta: 90€

ilmoittautuminen huhtikuu 2020, tarkentuu.